Ga naar hoofdinhoud

Over Ons

Team Fysiotherapie Castricum

Wij vormen een team van fysiotherapeuten en een oefentherapeut, die ieder weer gespecialiseerd zijn! Hoe ideaal is dat? Veel specialisten onder één dak! Voordeel hiervan is dat wij patiënten de zorg kunnen bieden die zij nodig hebben, en samenwerken om een kwalitatief goed behandeltraject neer te zetten.

Rosanne Bol

Fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut
Zwangerfit
Bekkenklachten Postpartum

Mijn naam is Rosanne en ik vind het erg leuk om jong en oud te begeleiden bij het verhelpen van een lichamelijk (of motorisch) probleem. Het werken met mensen geeft mij energie en het kunnen verhelpen van klachten maakt het nog mooier.
Zelf heb ik op hoog niveau gehandbald, maar door een zware knieblessure werd ik gedwongen te stoppen. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn jonge gezin. We zijn graag op pad en houden daarnaast enorm van reizen.
Mocht je vragen hebben over wat ik als (kinder)fysiotherapeut voor jou of jouw kind(je) kan betekenen? Schroom niet en spreek mij aan, of neem vrijblijvend contact op.

Halbe Kooter

Fysiotherapeut
Manueel therapeut
Sportfysiotherapeut

Ervaart u complexe klachten aan spieren, pezen, gewrichten of zenuwen en kunt u hierdoor niet meer uw activiteiten goed uitoefenen? Met specialisaties als manueel therapeut en strength en conditioning (sportfysiotherapie) kan ik helpen door middel van uitgebreide diagnostiek, waarbij uw capaciteit met uitgebreide metingen in kaart wordt gebracht, en doelgerichte manuele mobilisaties om de pijn te verminderen en de mobiliteit te vergroten. Dit kan indien nodig worden aangevuld met doelgerichte training om uw coördinatie, kracht en explosiviteit weer op niveau te krijgen met een goede kwaliteit van bewegen. Het is mijn passie om u op een effectieve, evidente wijze veilig en met goede prestaties weer aan het bewegen te krijgen. Met uitgebreide ervaring en een sportief hart hoor ik graag hoe wij u kunnen helpen.

Stella Muthert

Fysiotherapeut

Mijn naam is Stella en ik denk graag met je mee om je zo snel mogelijk weer te kunnen laten bewegen op een verantwoorde en pijnvrije manier. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo ben ik in de zomer te vinden op de tennisbaan waar ik graag een balletje sla. In de winter doe ik krachttraining of sta ik op de schaatsbaan. Mocht je vragen hebben over het menselijk lichaam, schroom dan niet en schiet mij aan of maak een afspraak online of bij de balie.

Maaike Kool

Oefentherapie Mensendieck
Kinderoefentherapeut
Netwerk Chronische Pijn
Slaapoefentherapeut

Mijn naam is Maaike Beentjes-Kool en het mooiste aan Oefentherapie Mensendieck vind ik dat alles gelijk toepasbaar is in het dagelijks leven. Ik vind het daarom ook erg waardevol om samen met u te kijken naar hoe bepaalde gewoonten op het gebied van houding en beweging net anders uitgevoerd kunnen worden, waardoor (chronische-) klachten worden verholpen en zeker worden voorkomen.
Zelf ben ik ook graag in beweging. Voetballen, hardlopen en fitnesssen zijn de sporten die ik momenteel het liefste doe. Daarnaast haal ik veel plezier uit lekker op pad met mijn gezin of vriendinnen. Mocht je vragen hebben over wat ik als (kinder-) oefentherapeut voor jou of jouw kind(je) kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

Koen Grandiek

Fysiotherapeut

Mijn naam is Koen en ik vind het leuk om samen met jou een plan te maken om de problemen waar je tegenaan loopt aan te pakken. Ik hou ervan om de klachten indien mogelijk actief aan te pakken. Zelf ben ik nogal een sportgek. Zo heb ik in het verleden aan atletiek gedaan en ben ik tegenwoordig te vinden op de velden van Vitesse ’22 of in de Castricumse duinen tijdens een hardlooprondje.
Wil je graag weten hoe ik jou kan helpen bij het verminderen van jouw klachten en het verbeteren van jouw fysieke gezondheid? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen bekijken we welke behandeling het beste bij jou past en zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit!

Afspraak Maken

Via onderstaande knop kunt u online een afspraak inplannen. Geen beschikbare tijd of tijd die uitkomt? Neem contact op, dan helpen we u alsnog aan een geschikte tijd.

Back To Top